Thursday, August 19, 2010

DESIGN : Two Pic

 Alhamdulillah. Sekunjung peghargaan kepada akhi Syihab atas kesudian beliau men'design' kan wallpaper untuk puisi saya.

Syukran jiddan, susah-susah aja!
Moganya Allah membalas jasa akhi dan mengurniakan pahala yang banyak di bulan berkah ini

Kalau tak jelas kalimah tu, boleh lihat di bahagian sidebar blog (atas sikit)


Ini pula baru design tadi, tak cantik langsung, huhu.
Tak boleh nak buat elok-elok, photoshop takde.
Guna photoshop online saje. Payah sikit..
Mouse pulak takde, lagi menyukarkan.
Silap banyak..




Oh ya, zaman dah canggih.
Sekarang, dah ada mesin wudhu' automatik!
Pertama di dunia, buatan tempatan Malaysia.
Kira-kira dua tahun nak siap.
Ade kat Ke'el (KL)
boleh tengok lanjut di:

2 comments:

Kalbu Muslimah said...

salam,
sbnrnya ana pun msh blum dpt menguasai continue reading ni.

klik http://vtuonline.blogspot.com/2009/03/add-read-more-or-continue-reading.html.

Ariffah9 said...

oh.ok. thanks nurina!

Geo

free counters